Проекти

  • Печати

ЕКСТЕРНИ ПРОЕКТИ :

1. „Инклузија на децата од ромска популација во редовните групи во детските градинки “

2. „Инклузија на децата со посебни потреби во редовните групи“

3. „Спорт и спортски активности“

4. „Градот низ детските очи“ 

5. „Бон тон за деца “

6. „Од дете за дете “

7. „Градина во детските градинки“

8. „Почитување на различностите и мултикултурализмот во градинките“

9. „Моја хигиена, моја навика“

10. „Рециклирање со имагинација“

11. „Семејството и семејните вредности“

12. „Проект за селектирање и рециклирање со имагинација“

13. „Здрави животни навики“

 

ИНТЕРНИ ПРОЕКТИ :

1. „Македонија“ - објект Сонце

2. „Светот на животните„ - објект Синоличка

3. „Животен стил и домакински вештини“ - објект Искра

4. „Како се разболуваме, како се лекуваме“ - објект Детелинка 

5. „Весела математика“ - објект Пони

6. „Да ги запознаеме професиите“ - објект Морковче

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk