• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Работилница со макарони

 

 

 

Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...

 

 

 

 

Работилницата беше реализирана со претставници од Даути комерц - Дивела, чија донација беа макароните дивела

 

 

 

Повеќе...

Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...

 

 

 

 

 

 

 

Музичка игра - музички инструменти

 

Голема група Објект Сонце

Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...

 

 

 

 

 Објект Искра

 

Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...

 

 Објект Пони

Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...

 

 

 

ХУМОРИСТИЧНА ПРЕТСТАВА

Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...

Нова година 2014

Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...

Новогодишна претстава

Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...

 

 

 

 

 

 

 

Изложба

Мојата рака прави вака

Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе... 

Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...

 

 

 

Претстава - Есен

Есенска приказна

Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Творештво од плодови

Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...

Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...

 

 

 

 

 

 

Ново

 

ОТВОРЕНА НОВА ДЕТСКА ГРАДИНКА,, МОРКОВЧЕ‘‘ н.м. Јурумлери, општина Гази Баба

 

Повеќе...Повеќе...

Повеќе...

Повеќе...

Повеќе...

Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...

 Повеќе...

 

 

 

 

 

 

 

Добредојдовте, во новата детска градинка ,,Морковче‘‘

 

Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...

 

 

 

 

 

Едукативни предавања

Слики од спроведените едукативни предавања и работилница за постапување со отпадот во детските градинки во реализација на претставници ЈП Комунална хигиена Скопје, а реализирано во големите групи на ЈУДГ ,,25 Мај,,- Сонце.

 

Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...

Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...

 

 Повеќе...Повеќе...Повеќе...Повеќе...

 

 

 

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk