• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

"Морковче"

morkovce  

Ул. 2а бр. 1 н.м. Јурумлери

Тел. 02/2561-945

Вкупно вработени: 8

Капацитет: 60 деца

-јасли- 1 група

-градинка- 2 групи

Површина: 423м2

Започнува со работа во 2013 година

Текст 2

photo201005 0545 11 download 3

Наскоро..

Текст 2..Наскоро повеќе информации..текстови и фотографии...Градинка 25 Мај

Текст 1

IRFF Clip art

Наскоро..Градинка 25 Мај

Текст 1 Наскоро повеќе информации..текстови и фотографии..

Текст 1 Наскоро повеќе информации..текстови и фотографии..

 

Повеќе артикли...

  1. Текст 3

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk