• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

„Новогодишно украсување„ - Објект Морковче (24.12.2018)

украсување 1украсување 2украсување 3украсување 4украсување 5украсување 6украсување 7

 Наслов на реализирана активност: „Новогодишно украсување„

Опис на активноста: Оспособување на децата за естетско изразување, поттикнување и развивање на самодовербата кај децата и поттикнување на весело расположение и позитивни чувства

Возрасна група: Мала хетерогена гр. (3-5 год.) и Голема хетерогена гр. (4-6 год.)

Воспитувач: Маја Стојчевска и Христина Донева

Објект: Морковче

Датум: 24.12.2018 година

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk