• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Годишни теми

Бидејќи раниот детски развој има огромно значење за децата многу е важно каква треба да биде воспитно-образовната дејност во градинката за да им овозможиме максимална..

 

Повеќе..

Родителско катче

СОВЕТИ ЗА РОДИТЕЛИ

Семејството е центар на животот на децата, а родителите се првите воспитувачи на децата. Децата секогаш треба да се гледаат во контекст на своето семејство. Фактот дека ,, Големиот човек ја покажува..

Повеќе..

Активности

 Разни активности..:)

P1040160 DSC 1094   

 Повеќе..

Градинки

" Сонце "                                " Синоличка "                         " Искра "

sonce   sinolicka   iskra

 " Детелинка "                         " Пони "                                    " Морковче "

detelinka   poni   cvet

Проекти

ЕКСТЕРНИ ПРОЕКТИ :

1. „Инклузија на децата од ромска популација во редовните групи во детските градинки “
2. „Инклузија на децата со посебни потреби во редовните групи“
3. „Спорт и спортски активности“
4. „Градот низ детските очи“
5. „Бон тон за деца “
6. „Од дете за дете “
7. „Градина во детските градинки“

Повеќе..

Градинка 25 Мај

photo201005 0545 11 download 3

Наскоро..

Текст 2..Наскоро повеќе информации..текстови и фотографии...Градинка 25 Мај

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk