• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

"Синоличка"

 sinolicka

Ул. Катлановска бб 

телефон 2521-629

вкупно вработени 15

капацитет 140 деца

2 групи најрана предучилишна возраст (0-2 год.)

3 групи постара предучилишна возраст (2 год.-се до поаѓање на училиште)

1 група Мозаик- билингвална

Вкупна површина од 1500 м²

Започнува со работа од 1983 год.

 

 DSCI0334 DSCI0335 DSCI0336

 DSCI0337 DSCI0337 DSCI0338

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk