• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

"Сонце" -Матичен објект

 

sonceУл. Сречко Пужалка бб

Телефон 2522-473

меил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

вкупно вработени 37

капацитет: 280 деца

-3 групи најрана предучилишна возраст (0-2 год.)

-6 групи постара предучилишна возраст (од 2 - се до поаѓање на училиште)

Вкупна површина од 2181м²

Започнува со работа 1974 год.