• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

„Го градиме нашето Скопје„ - Објект Искра (13.11.2018)

123456789

 Наслов на реализирана активност: „Го градиме нашето Скопје„

Опис на активноста: Децата учествуваа во тект на активноста во манипулативната игра „Го градиме нашето Скопје „ , преку која рабтејќи групно со капачиња од пластична амбалажа напредуваа во аплицирањето , означувајќи го Калето, Камниот мост и реката Вардар

Возрасна група: Средна група (4-5 год.)

Воспитувач: Марија Здравковска

Објект: Искра

Датум: 13.11.2018 година

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk