• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Новогодишни честитки - Објект Искра (14.12.2018)

123456

 Наслов на реализирана активност: Новогодишни честитки

Опис на активноста: Децата изработуваа честитки користејќи ја ликовната техника сечење, лепење и превиткување . Целта беше усовршување на манипулативните способности и фината моторика , како и развивање на креативноста кај децата .

Возрасна група: Голема гр. (5-6 год.)

Воспитувач: Лидија Филиповска

Објект: Искра

Датум: 14.12.2018 година

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk