• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Новогодишен панаѓур - Објект Синоличка (17.12.2018)

панаѓур 1панаѓур 2панаѓур 3панаѓур 4панаѓур 5панаѓур 6панаѓур 7панаѓур 8панаѓур 13панаѓур 14панаѓур 15панаѓур 16панаѓур 17панаѓур 18панаѓур 19панаѓур 20панаѓур 21панаѓур 22панаѓур 23

 Наслов на реализирана активност: Новогодишен панаѓур

Опис на активноста: Родителите од сите возрасни групи ,вклучувајќи ги јаслените групи , учествуваа со нивните новогодишни креативни украси, колачи, за да изгледа панаѓурот богат и успешен

Возрасна група: децата од сите возрасни групи

Воспитувач: Ана Белевска, Шпреса Дергути, Марија Петковска, Татјана Маневска, Елена Спасовска

Објект: Синоличка

Датум: 17.12.2018 година

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk