• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Роденденска забава - Објект Морковче (20.12.2018)

роденден 1роденден 2роденден 3роденден 4

 Наслов на реализирана активност: Роденденска забава

Опис на активноста: Го славиме роденденот на Емаил преку игри , роденденски песни и забава. Целта преку овие активности е да се поттикне весело расположение кај децата

Возрасна група: Мала хетерогена гр. (3-5 год.)

Воспитувач: Маја Стојчевска

Објект: Морковче

Датум: 20.12.2018 година

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk