• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

„Снешко„ - Објект Морковче (25.12.2018)

снешко 1снешко 2снешко 3снешко 4снешко 5снешко 6снешко 7снешко 8

 Наслов на реализирана активност: „Снешко„

Опис на активноста: Правиме Снешко од нашите рачиња, а целта ни беше кај децата да се развие способноста за ракување со ножички

Возрасна група: Голема хетерогена гр. (4-6 год.)

Воспитувач: Христина Донева

Објект: Морковче

Датум: 25.12.2018 година

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk