• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

„Новогодишни украси„ - работилница - Објект Пони (25.12.2018)

украси 1украси 2украси 3украси 4украси 5украси 6украси 7

 Наслов на реализирана активност: „Новогодишни украси„ -креативна работилница со родители

Опис на активноста: Целта на активноста беше да се поттикнуваат родителите и децата на меѓусебна соработка и креативност, како и да се поттикнуваат децата да истражуваат при користење на различен ликовен и неликовен материјал

Возрасна група: Мала гр. (3-4 год.)

Воспитувач: Анета Илиќ Митревска

Објект: Пони

Датум: 25.12.2018 година

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk