• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

„Правиме новогодишни украси„ - Објект Пони (25.12.2018)

украси 1украси 2украси 3украси 4украси 5украси 6украси 7украси 8украси 9украси 10

 Наслов на реализирана активност: „Правиме новогодишни украси„ - креативна работилница со родители

Опис на активноста: Во текот на активноста имавме за цел детето да се навикнува да учествува во уредување на просторот , да се оспособува кон воспоставување односи со др. непознати лица и да се развива детската креативност и фантазија. Во текот на креативната работилница присуствуваа неколку родители кои изработија украси во заедничка работа со своите деца. Сите деца китеа елкички со украсни декорации и боеа новогодишен цртеж. Работилницата беше успешна , а децата среќни и задоволни. Некои од родителите кои не беа во можност да дојдат , донесоа веќе подготвени украси со своите деца .

Возрасна група: Голема гр. (5-6 год.)

Воспитувач: Крстена Јовановска

Објект: Пони

Датум: 25.12.2018 година

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk