• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

„Новогодишни честитки„ - Објект Детелинка (26.12.2018)

честитки 1честитки 2честитки 3честитки 4честитки 5честитки 6честитки 7честитки 8честитки 9честитки 10честитки 11честитки 12

 Наслов на реализирана активност: „Новогодишни честитки„

Опис на активноста: Целата на активноста беше децата да изработат честитки за испраќање на старата и дочек на Новата год. , а со тоа да ја развиваат способноста за превиткување на хартија и користење на ножици, лепак и друг ликовен материјал

Возрасна група: Средна гр. (4-5 год.)

Воспитувач: Виолета здравевска

Објект: Детелинка

Датум: 26.12.2018 година

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk