• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Новогодишна креативна работилница - Објект Пони (26.12.2018)

елки 1елки 2елки 3елки 4елки 5елки 6елки 7елки 8елки 9елки 10елки 11елки 12елки 13

 Наслов на реализирана активност: Новогодишна креативна раотилница

Опис на активноста: Во рамките на отворен ден во објектот Пони се одржа работилница во соработка со родителите . Во оваа голема група родителите со своите дечиња тимски изработија Новогодишни елки. Ги декорираа со различни украси со што се вежбаа манипулативните вештини кај децата , а се создаде и весела работна атмосфера.

Возрасна група: Голема гр. (5-6 год.)

Воспитувач: Мирјана Стојчевска

Објект: Пони

Датум: 26.12.2018 година

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk