• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

„Најскапоцениот подарок„ - театарска претстава - Објект Пони (26.12.2018)

претстава 1претстава 2претстава 3претстава 4претстава 5претстава 6претстава 7

 Наслов на реализирана активност: „Најскапоцениот подарок„ - театарска претстава

Опис на активноста: Децата од сите воспитни групи ја проследија со голем интерес театарската претстава изведена од група актери . Целта беше да се негува интересот за театарската уметност, да се збогати речникот со нови зборови и изрази и стекнување на бон тон навики при следење на претстава . На крајот дедо Мраз ги израдува сите дечиња со неговото пристигнување и доделувањето на пакетче за секое присутно дете

Возрасна група: децата од сите возрасни групи

Воспитувач: Маја Станковска, Мирјана Стојчевска, Крстена Јовановска, Билјана Гапковска, Анета И.Митревска, Соња Тасевска и Благица павловска

Објект: Пони

Датум: 26.12.2018 година

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk