• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

„Новогодишна честитка„ - Објект Сонце (26.12.2018)

честитка 1честитка 2честитка 3честитка 4честитка 5честитка 6честитка 7честитка 8честитка 9честитка 10

 Наслов на реализирана активност: „Новогодишна честитка„

Опис на активноста: Децата самостојно одлепуваат колаж и сечат форми за да направат Снешко со кој ќе ја украсат предната страна на честитката . Потоа им давам слобода , по свој избор да ја доукрасат истата користејќи техника кои тиа самите ќе ја изберат

Возрасна група: Средна гр. (4-5 год.)

Воспитувач: Викторија Стојановска

Објект: Сонце

Датум: 26.12.2018 година

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk