• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Час по физичка активност - Објект Сонце (27.12.2018)

1234567891011

 Наслов на реализирана активност: Час по физичка активност

Опис на активноста: Со помош на професорот по физичко воспитување , низ текот на неделата се реализираат активности во спортската сала на градинката. Со тоа се допринесува за развој на мускулатурата на децата, рамнотежата, како и координацијата во просторот

Возрасна група: Хетерогена гр. (3-5 год.)

Воспитувач: Донка Сотировска

Објект: Сонце

Датум: 27.12.2018 година

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk