• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

„Новогодишен украс „ - Објект Пони ( 27.12.2018)

украс 1украс 2украс 3украс 4украс 5украс 6украс 7украс 8украс 9украс 10украс 11украс 12украс 13украс 14украс 15украс 16украс 17украс 18украс 19

 Наслов на реализирана активност: „Новогодишен украс „

Опис на активноста: Во рамките на проектот Рециклирање со имагинација децата изработија Новогодишен украс - елкичка од шишарка

Возрасна група: Голема гр. (5-6 год.)

Воспитувач: Мирјана Стојчевска

Објект: Пони

Датум: 27.12.2018 година

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk