• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

„Новогодишна честитка„ - објект Пони (28.12.2018)

честитка 1честитка 2честитка 3честитка 4

 Наслов на реализирана активност: „Новогодишна честитка„

Опис на активноста: Да се развијат способности за правилно користење на ликовниот материјал и да се поттикнат кон ликовно изразување на потребите и емоциите. Децата имаа за задача да ги состават деловите на снешкото и да аплицираат на честитката . Цртана насмеана уста на среќен снешко, лепеа очиња. Бојата на копчето, ракавиците и копчињата беа по желбата на детето

Возрасна група: Голема гр. (5-6 год.)

Воспитувач: Крстена Јовановска

Објект: Пони

Датум: 28.12.2018 година

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk