• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Признание за најубаво украсен објект во о.Гази Баба - Објект Сонце (27.12.2018)

панаѓур 8

 Наслов на реализирана активност: Признание за најубаво украсен објект во о. Гази Баба (објектот Сонце)

Опис на активноста: На овогодинешниот конкурс организиран од страна на општина Гази Баба , конкурираше и нашиот објект Сонце. Меѓу нив имаше и други објекти од други гардинки , но и оваа година нашиот објект го доби признанието за најубаво украсен објект. По тој повод заедно со децата од големата група имавме средба со Градоначалникот Г-дин Борис Георгиевски во општината . Децата му подарија новгодишна честитка - рачно изработена од нивните вредни рачиња со желби за успешна и среќна Нова година , а тој како награда за најубаво украсен објект ни подари новогодишна елка и украс дедо Мраз кои ќе го разубавуваат нашиот објект .

Возрасна група: Голема гр. (5-6 год.)

Воспитувач: Стефана Димитриеска

Објект: Сонце

Датум: 27.12.2018 година

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk