• ЈУДГ ,, 25 Мај'

    - еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете - индивидуализиран пристап кон детето - вклучување на семејството и пошироката општествена заедницата во воспитно образовниот процес Read More
  • ЈУДГ ,, 25 Мај'

    еднаков пристап до квалитетна воспитно –образовно делување и згрижување на секое дете Read More
  • 1
  • 2
  • 3

„Празник за мама „ - Објект Сонце ( 06.03.2019)

мама 1мама 2мама 3мама 4

 Наслов на реализирана активност: Празникот на мама

Опис на активноста: Интерна приредба по повод 8-ми Март .Децата земаа учество со пригодна приредба и го одбележаа интернационалниот ден на жената

Возрасна група: Средна гр. (4-5 год.)

Воспитувач: Викторија Стојановска

Објект: Сонце

Датум: 06.03.2019 година

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk